Transport Auto Alba - Anglia si retur

Trimite o masina din Alba catre Anglia
Preluarea se face pe baza de proces verbal si se incheie asigurare de transport.

Detalii expediere

Detalii destinatie

Informatii despre autoturism(e)


Transportul autoturismelor se asigura cu platforme cu dimensiuni intre 4 si 6 metri, atat simple cat si acoperite.

Soferii nostri sunt soferi cu experienta si cunosc foarte bine rutele.

Oferim CMR semnat si stampilat si contract pentru fiecare masina transportata

Incarcarea si debarcarea autoturismelor este realizata de personalul nostru

In functie de tipul autoturismului se pot oferi discount-uri

Orasele principale pentru care transportam masini din Anglia sunt Alba Iulia, Sebes, Aiud, Cugir, Blaj, Ocna Mures, Zlatna, Campeni, Teius, Abrud si Baia de Aries dar si zonele apropiate.

Va rugam sa cititi cu atentie Regulamentul si Regulile de transport

Preluarea si livrarea masinilor se face doar din: LONDRA, ORADEA, CLUJ, BISTRITA si SUCEAVA. Pentru alte orase, va rugam sa transportati masinile pana la orasele mentionate anterior.

Important!

Prin trimiterea acestui formular, solicitati si utilizati serviciile de coletarie MokaTrans, ceea ce inseamna ca acceptati conditiile serviciului de coletarie de tip door-to-door si sunteti de acord ca autoritatile vamale, politia, personalul MokaTrans sau alte organe de control sa verifice continutul expeditiei d-voastra si sa dispuna la inlaturarea sau confiscarea produselor/marfurilor interzise: tutun, tigari, alcool de orice tip, medicamente fara prescriptie medicala sau bon, arme, droguri, artificii, substante periculoase, etc. Termeni si conditii de transport

In cazul coletelor care nu sunt etichetate corespunzator cu toate datele destinatarului (nume, prenume, localitate, strada, numar, postcode, numar de telefon) sau in cazul in care destinatarul este imposibil de contactat atunci cand curierul ajunge in zona acestuia, iar livrarea nu se poate efectua, Mokatrans se obliga sa retina in custodie coletele pentru o livrare viitoare, dar nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul acestora, neacordand nicio despagubire.

Orase din Anglia in care trimitem masini pe platforma ato

Transportam masini din Romania catre principalele orase din Anglia:

Oferta transport auto personalizata personalizata

Adaptam preturile in functie de numarul de autoturisme solicitate de client pentru a fi transportate catre locatii din Romania. Nu ezita sa ne contactezi pentru a stabili detaliile si pentru a obtine o oferta din partea noastra

Suna-ne
Contact