Transport Colete Wakefield - Romania si retur

Trimite colete din Wakefield catre Romania sau din Romania catre Wakefield direct de acasa.
Preluam si livram coletele door-to-door pentru fiecare client.

Detalii expeditor

Detalii destinatar

Informatii despre colet(e)


Am extins serviciul de coletarie si in Wakefield datorita necesitatii clientilor de a trimite colete in tara oricand au nevoie. Astfel in Wakefield efectuam preluari si livrari de colete direct de la usa clientului.

Fiecare colet este preluat din Wakefield saptamanal si transportat spre Romania, unde apoi este livrat destinatarului fara costuri aditionale. Livrarea in Wakefield se face cu instiintarea aproximativa a clientului in privinta sosirii soferului la adresa acestuia.

Avem grija de coletele tale! Incercam pe cat mai mult posibil ca pachetul tau trimis in tara sau primit din tara sa ajunga in siguranta, astfel pentru a evita eventualele neplaceri am pregatit o lista de informatii si sfaturi despre ambalarea si pregatirea pachetelor pentru livrare. Pentru detalii in acest sens accesati sectiunea Intrebari si Raspunsuri sau sa urmariti articolele noastre de pe blog.

Folosind formularul alaturat, scrieti corect adresa dumneavoastra de preluare inclusiv codul postal daca sunteti din Anglia apoi scrieti adresa destinatarului caruia doriti sa ii trimiteti coletul.
Pentru a va putea transmite pretul pentru comanda dumneavoastra va rugam sa specificati inaltimea, latimea, lungimea dar si greutatea coletului sau individual pentru fiecare colet in cazul in care exista mai multe.
Va rugam sa cititi cu atentie Regulamentul si Regulile de transport pentru a nu avea surprize neplacute la livrare.

Va aducem la cunostinta ca in zonele din afara Londrei, preluarile si livrarile se fac in regim NON-STOP, incepand de duminica ora 00:00 pana la orele 24:00, cu posibilitate de prelungire in functie de trafic. Va multumim pentru intelegere si va rugam tineti telefoanele aproape!

Important!

Prin trimiterea acestui formular, solicitati si utilizati serviciile de coletarie MokaTrans, ceea ce inseamna ca acceptati conditiile serviciului de coletarie de tip door-to-door si sunteti de acord ca autoritatile vamale, politia, personalul MokaTrans sau alte organe de control sa verifice continutul expeditiei d-voastra si sa dispuna la inlaturarea sau confiscarea produselor/marfurilor interzise: tutun, tigari, alcool de orice tip, medicamente fara prescriptie medicala sau bon, arme, droguri, artificii, substante periculoase, etc. Termeni si conditii de transport

In cazul coletelor care nu sunt etichetate corespunzator cu toate datele destinatarului (nume, prenume, localitate, strada, numar, postcode, numar de telefon) sau in cazul in care destinatarul este imposibil de contactat atunci cand curierul ajunge in zona acestuia, iar livrarea nu se poate efectua, Mokatrans se obliga sa retina in custodie coletele pentru o livrare viitoare, dar nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul acestora, neacordand nicio despagubire.

Reclamatiile privind produsele interzise nu vor fi luate in considerare!

Simulator Preturi Transport Colete

Preluare din

Predare in

Detalii Colete

Lungime Colet 1 (cm)
Latime Colet 1 (cm)
Inaltime Colet 1 (cm)
Greutate Colet 1 (kg)

Greutate Colete

## Kg

Pret Transport

## £

Acoperire in privinta transportului de colete spre Romania

Asiguram preluarea si livrarea coletelor in Romania in urmatoarele judete:

Tarife negociabile pentru transportul coletelor din Wakefield catre Romania

Ai mai multe colete de trimis sau pur si simplu greutatea coletelor este foarte mare? Contacteaza-ne pentru a discuta despre asta si stabilim pretul impreuna.

Suna-ne
Contact