Politica GDPR MokaTrans.ro

MOKATRANS SRL isi ia angajamentul cu privire la protectia datelor personale, securitatea acestora, respectarea vietii personale si conformarea cu legislatia in vigoare in privinta datelor cu caracter personal.

 

Ce date personale colectam?

Pentru ca serviciile noastre sa se desfasoare intr-o buna maniera si pentru a putea onora livrarea comenzilor, avem nevoie de datele tale personale pentru a putea elibera facutra, pentru a putea incheia un contract si pentru a te putea contacta la livrarea coletelor, autoturismelor sau la preluare.

Pe langa acest lucru, datele tale personale au aspect fiscal si sunt pastrate in arhiva noastra conform legislatiei in vigoare.

Cand colectam date personale?

In momentul efectuarii unei rezervari pe site-ul www.mokatrans.ro sunteti obligat sa introduceti datele personale pentru a putea plasa o comanda sau pentru a ne putea contacta, astfel datele din acele formulare sunt transmise prin e-mail administratiei companiei fara a fi stocate in alt mod. Consimtamantul prin bifarea casutei de prelucrare a datelor cu caracter personal ne asigura ca ai fost de acord cu prelucrarea si stocarea datelor personale transmise.

 Tipurile de date personale colectate

Pentru ca onorarea unei comenzi sa fie realizabila, noi cei de la MOKATRANS avem nevoie de urmatoarele date:

-          Nume/prenume expeditor

-          Nume/prenume destinatar

-          Adresa preluare

-          Adresa livrare

-          Adresa de e-mail expeditor

-          Adresa de e-mail destinatar

-          Numar de telefon expeditor

-          Numar de telefon destinatar

-          Detalii expeditie

Cat timp sunt stocate datele personale?

Interesul nostrul este de a furniza servicii de calitate clientilor nostri, astfel datele personale sunt stocate atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu sunt onorate comenzi sau ne-ati contactat doar cu scop informativ, aceste date sunt stocate atat timp cat este necesar pentru a putea analiza si oferi o mai buna experienta cu privire la serviciile si website-ul nostru.

Uneori datele personale sunt stocate in e-mail-urile noastre pe o perioada mai lunga cu scop de fidelizare si prevenire fraude la nivel de serviciu oferit.

 Cum sunt pastrate datele cu caracter personal?

Site-ul nostru este gazduit intr-un server profesional, cu backup automat odata la 24 de ore iar transmiterea datelor se face prin protocol https astfel ca transmiterea lor catre noi sa fie criptata.

Datele tale sunt pastrate in siguranta in casuta de e-mail a companiei la care are acces doar administratia companiei.

Ulterior in cazul unei comenzi ferme si stabilirea de comun acord pentru prestarea unui serviciu, numarul de telefon este transmis curierilor nostri pentru a te putea contacta in vederea preluarii coletului, masinii sau preluarii personale.

Vrei sa transporti sau vrei sa calatoresti in Anglia?

Contacteaza-ne – iti oferim cea mai buna oferta special adaptata pentru tine.

Suna-ne
Contact