Despre companie

MokaTrans este o companie de transport Anglia – Romania si retur infiintata in anul 2014 cu scopul de a ajuta comunitatea din diaspora engleza si rudele acestora in a pastra o permanenta legatura la distante mari.

Principalul domeniu de activitate al companiei este transportul de colete din Anglia in Romania dar si din Romania in Anglia. Excelam in aceasta categorie de activitate prin servicii de preluare si predare door-to-door de catre personalul nostru sau parteneri.

Experienta capatata in anii de activitate ne-a determinat sa ne axam si pe transport de persoane din Anglia in Romania si viceversa dar si de autoturisme pe platforma dedicata. Asftel oferind o gama variata de servicii actualilor si viitorilor clienti.

Pe parcursul timpului de cand lucram cu oameni ce sunt in Anglia sau cu rude/prieteni ai acestora din Romania, am optimizat serviciul de livrare colete si modul de comanda, preluare si predare a acestora pentru a eficientiza timpul de lucru. Astfel coletele dvs. ajungand in siguranta la cei apropiati si intr-un timp relativ scurt.

Partener media: 6c.ro, Ciprian TOLESCU

Vrei sa transporti sau vrei sa calatoresti in Anglia?

Contacteaza-ne – iti oferim cea mai buna oferta special adaptata pentru tine.

Suna-ne
Contact