Transport Colete Bradford - Romania si retur

Trimite colete din Bradford catre Romania sau din Romania catre Bradford direct de acasa.
Preluam si livram coletele door-to-door pentru fiecare client.

Detalii expeditor

Detalii destinatar

Informatii despre colet(e)

Am extins serviciul de coletarie si in Bradford datorita necesitatii clientilor de a trimite colete in tara oricand au nevoie. Astfel in Bradford efectuam preluari si livrari de colete direct de la usa clientului.

Fiecare colet este preluat din Bradford saptamanal si transportat spre Romania, unde apoi este livrat destinatarului fara costuri aditionale. Livrarea in Bradford se face cu instiintarea aproximativa a clientului in privinta sosirii soferului la adresa acestuia.

Avem grija de coletele tale! Incercam pe cat mai mult posibil ca pachetul tau trimis in tara sau primit din tara sa ajunga in siguranta, astfel pentru a evita eventualele neplaceri am pregatit o lista de informatii si sfaturi despre ambalarea si pregatirea pachetelor pentru livrare. Pentru detalii in acest sens accesati sectiunea Intrebari si Raspunsuri sau sa urmariti articolele noastre de pe blog.

Folosind formularul alaturat, scrieti corect adresa dumneavoastra de preluare inclusiv codul postal daca sunteti din Anglia apoi scrieti adresa destinatarului caruia doriti sa ii trimiteti coletul.
Pentru a va putea transmite pretul pentru comanda dumneavoastra va rugam sa specificati inaltimea, latimea, lungimea dar si greutatea coletului sau individual pentru fiecare colet in cazul in care exista mai multe.
Va rugam sa cititi cu atentie Regulamentul si Regulile de transport pentru a nu avea surprize neplacute la livrare.

Acoperire in privinta transportului de colete spre Romania

Asiguram preluarea si livrarea coletelor in Romania in urmatoarele judete:

Tarife negociabile pentru transportul coletelor din Bradford catre Romania

Ai mai multe colete de trimis sau pur si simplu greutatea coletelor este foarte mare? Contacteaza-ne pentru a discuta despre asta si stabilim pretul impreuna.

Suna-ne
Contact