Transport Colete Prahova - Anglia si retur

Trimite colete din Prahova catre Anglia direct de acasa.
Preluam si livram coletele door-to-door pentru fiecare client.

Detalii expeditor

Detalii destinatar

Informatii despre colet(e)

Trimite un colet din Prahova catre Anglia, celor dragi plecati in strainatate. Datorita necesitatii clientilor de a trimite colete catre cei dragi aflati la munca in Anglia, ruta noastra de preluare colete include si judetul Prahova. Astfel in Prahova efectuam preluari si livrari de colete direct de la usa clientului.

Fiecare colet este preluat de la dumneavoastra si transmis catre centrul nostru regional de preluare colete. Ulterior acesta va fi trimis catre destinatinatar folosind flota proprie. Livrarea se face cu instiintarea aproximativa a clientului in privinta sosirii soferului la adresa acestuia.

Avem grija de coletele tale! Incercam pe cat mai mult posibil ca pachetul tau sa ajunga in siguranta, astfel pentru a evita eventualele neplaceri am pregatit o lista de informatii si sfaturi despre ambalarea si pregatirea pachetelor pentru livrare. Pentru detalii in acest sens accesati sectiunea Intrebari si Raspunsuri sau sa urmariti articolele noastre de pe blog.

Orasele principale pentru care transportam din usa in usa colete sunt Ploiesti, Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Valenii de Munte, Boldesti-Scaeni, Urlati, Sinaia, Busteni, Plopeni, Slanic si Azuga inclusiv localitatile invecinate.

Folosind formularul alaturat, scrieti corect adresa dumneavoastra de preluare inclusiv codul postal daca sunteti din Anglia apoi scrieti adresa destinatarului caruia doriti sa ii trimiteti coletul.
Pentru a va putea transmite pretul pentru comanda dumneavoastra va rugam sa specificati inaltimea, latimea, lungimea dar si greutatea coletului sau individual pentru fiecare colet in cazul in care exista mai multe.
Va rugam sa cititi cu atentie Regulamentul si Regulile de transport pentru a nu avea surprize neplacute la livrare.

Orase din Anglia in care livram colete

Transportam colete in principalele orase din Anglia, acestea fiind urmatoarele:

Ai mai multe colete de trimis sau pur si simplu greutatea coletelor este foarte mare? Contacteaza-ne pentru a discuta despre asta si stabilim pretul impreuna.

Suna-ne
Contact