Transport Colete Salaj - Anglia si retur

Trimite colete din Salaj catre Anglia direct de acasa.
Preluam si livram coletele door-to-door pentru fiecare client.

Detalii expeditor

Detalii destinatar

Informatii despre colet(e)


Trimite un colet din Salaj catre Anglia, celor dragi plecati in strainatate. Datorita necesitatii clientilor de a trimite colete catre cei dragi aflati la munca in Anglia, ruta noastra de preluare colete include si judetul Salaj. Astfel in Salaj efectuam preluari si livrari de colete direct de la usa clientului.

Fiecare colet este preluat de la dumneavoastra si transmis catre centrul nostru regional de preluare colete. Ulterior acesta va fi trimis catre destinatinatar folosind flota proprie. Livrarea se face cu instiintarea aproximativa a clientului in privinta sosirii soferului la adresa acestuia.

Avem grija de coletele tale! Incercam pe cat mai mult posibil ca pachetul tau sa ajunga in siguranta, astfel pentru a evita eventualele neplaceri am pregatit o lista de informatii si sfaturi despre ambalarea si pregatirea pachetelor pentru livrare. Pentru detalii in acest sens accesati sectiunea Intrebari si Raspunsuri sau sa urmariti articolele noastre de pe blog.

Orasele principale pentru care transportam din usa in usa colete sunt Zalau, Simleu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei inclusiv localitatile invecinate.

Folosind formularul alaturat, scrieti corect adresa dumneavoastra de preluare inclusiv codul postal daca sunteti din Anglia apoi scrieti adresa destinatarului caruia doriti sa ii trimiteti coletul.
Pentru a va putea transmite pretul pentru comanda dumneavoastra va rugam sa specificati inaltimea, latimea, lungimea dar si greutatea coletului sau individual pentru fiecare colet in cazul in care exista mai multe.
Va rugam sa cititi cu atentie Regulamentul si Regulile de transport pentru a nu avea surprize neplacute la livrare.

Va aducem la cunostinta ca in zonele din afara Londrei, preluarile si livrarile se fac in regim NON-STOP, incepand de duminica ora 00:00 pana la orele 24:00, cu posibilitate de prelungire in functie de trafic. Va multumim pentru intelegere si va rugam tineti telefoanele aproape!

Important!

Prin trimiterea acestui formular, solicitati si utilizati serviciile de coletarie MokaTrans, ceea ce inseamna ca acceptati conditiile serviciului de coletarie de tip door-to-door si sunteti de acord ca autoritatile vamale, politia, personalul MokaTrans sau alte organe de control sa verifice continutul expeditiei d-voastra si sa dispuna la inlaturarea sau confiscarea produselor/marfurilor interzise: tutun, tigari, alcool de orice tip, medicamente fara prescriptie medicala sau bon, arme, droguri, artificii, substante periculoase, etc. Termeni si conditii de transport

In cazul coletelor care nu sunt etichetate corespunzator cu toate datele destinatarului (nume, prenume, localitate, strada, numar, postcode, numar de telefon) sau in cazul in care destinatarul este imposibil de contactat atunci cand curierul ajunge in zona acestuia, iar livrarea nu se poate efectua, Mokatrans se obliga sa retina in custodie coletele pentru o livrare viitoare, dar nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul acestora, neacordand nicio despagubire.

Reclamatiile privind produsele interzise nu vor fi luate in considerare!

Simulator Preturi Transport Colete

Preluare din

Predare in

Detalii Colete

Lungime Colet 1 (cm)
Latime Colet 1 (cm)
Inaltime Colet 1 (cm)
Greutate Colet 1 (kg)

Greutate Colete

## Kg

Pret Transport

## £

Orase din Anglia in care livram colete

Transportam colete in principalele orase din Anglia, acestea fiind urmatoarele:

Ai mai multe colete de trimis sau pur si simplu greutatea coletelor este foarte mare? Contacteaza-ne pentru a discuta despre asta si stabilim pretul impreuna.

Suna-ne
Contact